Welcome to our websites!

Fa'aleleia auala mo le fa'amafolafola o pepa laupapa fa'a'olo

O laupapa fa'a'au'au o se tasi lea o mea taua i le gaosiga o laupapa fa'a'olo. O le le lelei o le mafolafola o le pepa laupapa o le a maua ai le tele o foliga faakomepiuta o le laupapa faʻapipiʻi, faigofie ona pipii i le taimi o le lolomi adsorption masini ma mafua ai ona tape le laupapa pepa ma faʻamalosi e tapunia mo le faʻamamaina; inking le tutusa, le fetaui lanu sa'o, ma va i le lanu ova pito e faigofie ona tupu i le lomitusi lua-lanu po o le tele-lanu lomitusi; o le tele o suiga o le pito i luga ma le pito i lalo i luga o le masini lomitusi o le a mafua ai le sosolo po o le leai o se su'iga o le pito i luga ma le pito i lalo o le pusa; o le tipiina ma le fafaga o le a faia foi O faaletonu e pei o le pipii ma le tele o le suia e mafai ona oo atu ai i otaota lona lua o pepa pepa lelei, poʻo mea faʻaleagaina, ma faʻamalosia e taofi le maeʻa. I se upu, o le le lelei o le mafolafola o pepa pepa o le a faʻalavelaveina ai le fafagaina ma taʻitaʻia ai le faʻateleina o otaota lona lua i le gaosiga o gaosiga.
Ina ia faʻaleleia le faʻalelei o vasega mea faʻapipiʻi, faʻamautinoa le fua faatatau agavaa o le tulaga lelei o oloa ma le lelei o le gaosiga masani, ua matou faʻataʻitaʻiina ma auʻiliʻili i taimi uma i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga o pusa, ma maua ai ni auala faʻaleleia. O lo'o aoteleina fa'apea mo na'o fa'amatalaga.

Fa'aaliga foliga o le laupapa fa'a'au'au ma le mafolafola leaga

O foliga o le laupapa corrugated ma le mafolafola le lelei e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se tolu: transverse arch, longitudinal arch ma arbitrary arch.
O fa'a'ofu'oloa felavasa'i e fa'atatau i le fa'aofuofu fa'aofuofu i luga o le itu fa'a'olo. Longitudinal arch e faasino i le faʻaofuofu e gaosia e pepa pepa i luga o le saoasaoa o le laina gaosiga. O le fa'ailoga fa'akomepiuta ose fa'ailoga e fesuisuia'i i so'o se itu. O le faaofuofu i luga o le pepa e taʻua o le faitotoa lelei, o luga o le pepa i totonu e taʻua o le le lelei, ma o le pito i luga o le pepa i totonu e iai luga ma lalo e taʻua o le lelei ma le leaga.
O mea autu e aafia ai le mafolafola o pepa pepa
1. E eseese ituaiga ma togi o pepa i totonu. O loʻo i ai pepa kraft faʻaulufale mai ma totonu o le atunuʻu, pepa faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, pepa faʻapipiʻi, pepa laupapa lauti, pepa faʻapipiʻi malosi, ma isi, ma vaevaeina i le, B, C, D, e, vasega. E tusa ai ma le eseesega o mea pepa, o le pepa i luga e sili atu nai lo le pepa i totonu.
2. O mea faʻapitoa faʻapitoa o pepa i totonu e eseese. I le vaʻavaʻai i le faʻatinoga o manaʻoga o pusa poʻo le faʻaititia o tau o tagata faʻaoga, o le pepa i totonu o pusa e manaʻomia e ese.
(1) E ese le aofaʻi o pepa i totonu. O nisi o pepa pito i luga e tetele atu nai lo totonu, ma o nisi e laiti.
(2) O le susu o loʻo i totonu o le pepa i totonu o le pepa mata e ese. Ona o le eseese o le siosiomaga o le susu o le tagata faʻatau, felauaiga ma suʻesuʻega, o le susu o loʻo i luga o le pepa e maualuga atu nai lo le pepa i totonu, ma o loʻo i ai foi ni mea laiti.
(3) E eseese le mamafa o pepa ma le susu. Muamua, o le pepa i luga e sili atu nai lo le pepa i totonu, ma o le susu e sili atu pe itiiti ifo nai lo le pepa i totonu. Lona lua, o le mamafa o le pepa i luga e laʻititi nai lo le pepa i totonu, o le susu e sili atu nai lo le pepa i totonu pe itiiti ifo nai lo le pepa i totonu.
3. E ese le susu o le vaega tutusa o pepa. O le susu o le tasi vaega o le pepa e maualuga atu nai lo le isi vaega o le pepa poʻo le paʻu pepa, ma o le susu o loʻo i totonu o le pito i fafo ma le pito i totonu e ese.
4. Ole umi ole fa'avevela (wrap angle) o le pepa e ui atu i le vevela e le'o lelei ona filifilia ma fetu'una'i, po'o le umi ole fa'avevela (wrapping angle) e le mafai ona fa'asa'o. O le mea muamua ona o le le lelei o le faʻaogaina, o le mea mulimuli ona o le faʻatapulaʻaina o meafaigaluega, e aʻafia ai le faʻamago ma le faʻamago.
5, e le mafai ona faʻaogaina masini faʻafefe poʻo meafaigaluega e aunoa ma se masini faʻapipiʻi lelei, ina ia le mafai ona faʻateleina le susu o pepa.
6. O le taimi o le faʻafefe o le susu pe a maeʻa le faʻamafanafanaina e le lava, poʻo le tele o le susu o le siosiomaga, e le lelei le ea, ma e le talafeagai le saoasaoa o laina gaosiga.
7. Tasi tasi itu corrugating masini, kelu masini i luga o le aofaiga o le le talafeagai, le tutusa, ma le folasia o paperboard shrinkage le tutusa.
8. Le lava ma le mautu le mamafa o le ausa, mailei ausa ma isi mea faʻaoga faʻaleagaina poʻo le paipa vai e le faʻamaligiina, e mafua ai le faʻaogaina masani ma le mautu o le preheater.

Fa'atatau fa'atatau, su'ega fa'ata'ita'iga ma au'ili'iliga lelei

I le va'aiga i le fa'afitauli o le fa'aleleia atili o le mafolafola o pepa pepa, o mea fa'aletino, mea faigaluega fa'agasologa ma isi mea fa'atatau ma ta'iala o le tele o pepa e masani ona fa'aaogaina e fa'ata'ita'iina ma fa'atalanoa puupuu.
(1) Le ituaiga tutusa o pepa faʻateleina faʻateleina, faʻaititia teisi. Sa su'esu'eina le so'otaga o le fa'asoa, susū ma le fa'aitiitia o nisi o pepa kraft fa'aulufale mai, pepa kraft totonu o le atunu'u, pepa laupapa lauti ma pepa fa'a'oloa malosi.
(2) O le mamafa o le ausa o loʻo tuʻuina atu e laina faʻapipiʻi laupapa e faʻatatau tonu i le vevela o le preheater. O le maualuga o le mamafa o le ea. Ole maualuga ole maualuga ole vevela ole preheater.
(3) O le pepa o loʻo i ai le tele ma le maualuga o le susu e faʻagesegese ona faʻamago ma faʻamago, a leai e vave. O le pepa e eseese le mamafa ma le susu o loʻo faʻauluina ma faʻagogo i luga o le ea mamafa 1.0mpa / cm2 (172 ℃) preheater.
(4) O le umi o le umi o le fa'avevela (wrap angle), o le fa'aititia o le susu. O le sootaga i le va o le umi o le vevela ma le susu i le maeʻa ai o le faʻamagoina o pepa mamafa eseese ma le susu o le 10% i le 172 ℃ ma le gaosiga o le saoasaoa o le 0.83 M / s.
(5) A maeʻa le faʻamafanafanaina, e telegese le susu o loʻo i totonu o pepa faʻapipiʻi tasi itu, ma o le toe foʻi mai o le paʻu o le ea ea e vave. O le susu o le 220g / m2 ma le 150g / m2 pepa fa'apipi'i tasi itu e 13% pe a uma ona fa'amumuina i le 172 ℃. I le si'osi'omaga o le 20 ℃ ma le 65% susū i totonu o le greenhouse, o le saoasaoa o le fa'aosoina o le susu fa'alenatura e fa'atusalia ma le fa'afefe o le ili.

Iloiloga fa'apitoa

O faʻaiʻuga o suʻega o loʻo i luga o loʻo faʻaalia ai e ese le faʻaitiitia o le pepa ma le mamafa o pepa eseese ma le susu, o se mea taua faaletino o le pepa. Faatasi ai ma le mea lava e tasi, o le pepa pepa e faigofie ona maua le mafolafola lelei. O le faafeagai e faigata. E tatau ona mafaufau i suiga o mea taua e lima o loʻo taʻua i luga ma faia ni fetuunaiga talafeagai. O le lelei po'o le leaga mafolafola e fa'alagolago i le fua o le fa'aitiitia o vaega ta'itasi o pepa. Ina ia sili atu le mafolafola o le pepa pepa, e tatau ona tutusa le fua o le faʻaitiitia o vaega taʻitasi o pepa, ma o le mea sili ona taua o le pepa i totonu. O le fa'aitiitia o le pepa pito i luma e la'ititi nai lo le pepa i totonu, ma e fa'aofuofu lelei, a leai o le fa'ailoga leaga. Afai e le tutusa le fua fa'aitiitia o le pepa i totonu, o le a avea ma fa'ailoga lelei ma le le lelei. Mai le auʻiliʻiliga o le faiga o le pepa pepa i le laina gaosiga, o le puleaina o le faʻaitiitia e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua.
(1) Le fa'avaeina o le fa'a'au'au. O lona uiga, o le fa'agasologa mai le fafaga i le fa'apipi'i lona lua o le vaega taua lea e pulea ai le fa'aitiitia. E tusa ai ma le tulaga moni o le pepa, mamafa o le ausa, vevela vevela ma le susū o vaega taʻitasi o le tile, faʻamaufaʻailoga o le vevela vevela, le umi o le faʻavevela, e aofia ai le umi o le faʻavevelaina, le tufatufaina o vai o le ventilation, le ausa spray, le aofaiga gluing ma le tulaga faʻainisinia o le laina gaosiga o le moli saoasaoa e filifilia taʻitasi, ina ia mafai ona faʻasaʻolotoina vaega uma o pepa e ala i le pulea lelei ma le lelei o le faagasologa, ma o le fua faʻamaufaʻailoga mulimuli e tutusa lava.
(2) Laasaga fai pepa. O lona uiga, o le faʻapipiʻi lona lua i le isi faʻagasologa o le fusia, faʻamago ma le auli. I le taimi nei, e le mafai ona toe fa'amalo sa'oloto vaega ta'itasi o pepa, ma ua fa'atapula'aina fo'i vaega ta'itasi o pepa pe a uma ona fa'apipi'i i totonu o laupapa. E mafai ona fa'apea o le mea fa'apipi'i o le amataga lea o le fa'ailoga pepa. E tatau ona filifili ma fetuutuunai tulaga faʻatekinisi, e pei o le kelu aofaʻi, faʻamago ipu vevela, gaosiga laina saoasaoa, ma isi, e pulea le eseesega o le fua faʻaitiitia i le pito i lalo, ma uʻamea foliga faakomepiuta gaosia e pepa pepa i le mamao e mafai ai. .

Fa'afefea ona fa'aleleia le mafolafola o laupapa fa'a'olo

Muamua, e mana'omia le pepa fa'avae e tu'uina atu e le tagata fa'atau oloa e tatau ona i ai le tulaga fa'atatau ma mautu ma le susu. I le taimi o felauaiga ma le utaina ma le laʻuina o uta, e manaʻomia le tausia o le faʻamaualuga masani o le siosiomaga i le taimi o le teuina i totonu o le fale gaosimea.
O le isi o le fa'aaogaina lea o le ituaiga pepa e tasi po'o le pepa e tutusa le aofa'i, susū ma togi i le tele e mafai ai.
O le tolu o le umi o le faʻamafanafanaina (faʻapipiʻi tulimanu) o le faʻavevela vai faʻafefeteina ma le tele o le susu o loʻo faʻateleina, e faʻafefe le ili, faʻateleina le taimi o le tufatufaina o vai, faʻagesegese le saoasaoa o le laina gaosiga, ma le o loʻo i totonu o le susu o le pepa e faʻaitiitia i le umi o le faʻavevelaina o le faʻamafanafanaina, o le faʻaleleia o le natura ma le ausa e faʻaaogaina e faʻavave ai le laina gaosiga.
Fa, vaega ta'itasi o pepa i luga o le aofa'i o le kelu e fa'amautu, i luga o le itu fa'a'au'au i luga o le lautele atoa o le toniga ma le aofa'i talafeagai.
Lona lima, e mautu le mamafa o le ea, ma o le alavai alavai ma isi paipa faʻapipiʻi faʻamautu galuega masani.
E tele mea e a'afia ai le mafolafola o laupapa fa'a'olo. O mea taua o le mafolafola e suia le tasi ma le isi. O le faʻaleleia e tatau ona faia e tusa ai ma tulaga faʻapitonuʻu ma faʻamoemoe, ma o le feteenaiga autu e tatau ona puʻeina ma foia. O faʻafitauli masani nei i le gaosiga o pepa pepa faʻapipiʻi tasi ma lua i totonu o la matou fale gaosimea, mo se faʻataʻitaʻiga.

O le pepa pepa e faaofuofu faalava

Ua iloa e faapea: o le pepa pito i luga o le 250G / m2 vasega 2A pepa kraft ma le susu o le 7.7%; pepa ta'ele e 150g/m2 pepa fa'a'oloa malosi fa'apitonu'u ma le susu o le 10%; pepa i totonu o le 250G / m2 vasega 2B pepa kraft ma le susu o le 14%; ea mamafa o 1.1mpa/cm2 gaosiga laina saoasaoa o 60m / min. Fa'aleleia auala:
(1) O le umi o le lining (kilipi) pepa e ui atu i luga o le faamafanafanaina o le preheater (wrap angle) ua faateleina i le 1 i le 1.6 taimi ma le 0.5 i le 1.1 taimi.
(2) O le vaeluagalemu saosaoa ventilation o le 0.9Kw ili eletise o loʻo faʻaaogaina i le tulaga faʻagaoioi o le faʻapipiʻiina (clip) laina taʻavale i luga o le alalaupapa o le gaosiga o laina, ma faʻamalama o faleaoga e tatalaina mo le faʻaleleia o le natura.
(3) sina vaega itiiti o le ausa fa'afefe i luga o le tino.
(4) Ole saoasaoa ole laina ole gaosiga e faʻaititia ile 50M / min.
E tusa ai ma fa'amaufa'ailoga o lo'o i luga, e mafai ona mou atu le fa'ailoga fa'alava muamua.
O le pepa pepa e faaofuofu leaga mai le itu umi
Fa'aleleia auala:
(1) I luma o le faʻavevela e tolu-vaega, ua faʻateleina le tetee o le pepa solo, ma faʻateleina le malosi o le taofi o le pepa paʻu.
(2) O le uili taʻiala ma le uili faʻalavelave i luma o le faʻavevela e tolu-vaega e faʻaitiitia ai le tetee.
A mae'a le fetu'una'iga, e mafai ona mou atu le ulua'i fa'apaologa umi.

O le pepa pepa o lo'o faaofuofu faalava faalava

E iloa o le pepa pito i luga o le 200g / m2 vasega 2B faʻataʻitaʻiga pepa kraft, o le susu o le 8%, o le ea mamafa o le 1.0mpa / cm2, ma le saoasaoa o le laina gaosiga o le 50M / min. Fa'aleleia auala:
(1) O le umi o le pepa (sani) e ui atu i luga o le vevela o le preheater ua faateleina i le 0.9 i le 1.4 ma le 0.6 i le 1.12 taimi.
(2) fa'apalapala pepa fa'aitiitia le umi o le fa'avevela o le fa'avevela po'o le fa'aaogaina o se vaega itiiti o le ausa.
(3) O le saoasaoa o le laina gaosiga na faʻatupulaia e tusa ma le 60m / min.
O le pepa pepa e faaofuofu leaga i le itu faaumiumi
Fa'aleleia auala:
(1) O le pepa o loʻo i luma o le faʻavevela e tolu-laupapa e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le gaioiga ma le malosi o le taofi o le pepa faʻagogo.
(2) O le uili taʻiala ma le uili faʻalavelave o le faʻapipiʻiina o pepa i luma o le faʻamafanafanaina e tolu-laupapa e faʻateleina ai le teteʻe o gaioiga. A mae'a le fetu'una'iga, e mafai ona mou atu le ulua'i fa'apaologa umi.

O le pepa pepa o lo'o faaofuofu faalava faalava

Ua iloa e faapea: o le pepa pito i luga o le 200g / M2b kraft pepa, o le susu o le 13%; o le (kilipi) pepa ta'ele o le 150g / M2 pepa fa'a'oloa maualuga ma le susu o le 10%; o le pepa i totonu o loʻo faia i le 200g / M2b pepa faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga pepa ma le susu o le 8%; o le mamafa o le ea o le 1.0mpa / cm2; le saoasaoa laina gaosiga o 50M / min. Fa'aleleia auala:
(1) O le umi o luga (sandwich) pepa e ui atu i luga o le vevela o le preheater ua faateleina i le 0.9 i le 1.4 ma le 0.6 i le 1.1 taimi.
(2) fa'apalapala pepa fa'aitiitia le umi o le fa'avevela o le fa'avevela po'o le fa'aaogaina o se vaega itiiti o le ausa.
(3) Faʻateleina le saoasaoa o laina gaosiga i le 60m / min.
O le pepa pepa e faaofuofu leaga i le itu faaumiumi
Fa'aleleia auala:
(1) O le pepa o loʻo i luma o le faʻavevela e tolu-laupapa e faʻaitiitia ai le tetee o le gaioiga ma le malosi o le taofi o le pepa paʻu.
(2) O le taʻitaʻia o le vevesi o le laina Liwa i luma o le faʻavevela e tolu-laupapa e faʻapupulaina ai le teteʻe.
O le pepa malo o loʻo i totonu o se faʻailoga lelei ma le le lelei
E lua ituaiga o faaofuofu lelei ma le leaga, ma o auala faaleleia e eseese. O iinei matou te faʻamatalaina le masani transverse lelei ma le le lelei faaofuofu.


Taimi meli: Mati-31-2021