Welcome to our websites!

Lomitusi masini vaitusi va'ai fa'aaoga mataupu faavae

Hcl-1244 masini lolomi vaitusi maualuga saosaoa (1)

Filifiliga naifi solo, faʻapipiʻi. Masini lomitusi gravure maualuga maualuga, e masani ona faaaoga faaulufale mai elasticity maualuga o le uamea vaitusi scraper, lona mafiafia o 150 ~ 180μm. Pe a fa'apipi'i le si'osi'omaga, fa'alogo lelei i itu e lua o le si'osi'omaga e umi atu nai lo le ipu lomitusi 10 ~ 20mm e aloese ai mai le lolomiina o le vaitusi ipu fa'apipi'i i luga o moega. Fetuuna'iga talafeagai o naifi solo. O le mamafa, ma'ai ma le tulaga fa'afeso'ota'i o le si'osi'omaga e iai se a'afiaga i le lelei o le lomitusi. O lenei tusiga o le a faʻaalia ai le mataupu faavae o le faʻaaogaina o le scraper mo oe

O ia fesuiaiga faavaitaimi, e le gata o le a aumaia ai se aafiaga faapitoa i luga o le faavae roller ipu, o le aafiaga i luga o le naifi solo e matua manino lava, o se taimi umi o le vibration o le a le mama le naifi scraping vaitusi, e oo atu i tulaga palapala lomiga. E ala i le faateleina o le mamafa o le naifi solo, e mafai ona foia le faafitauli i se taimi puupuu, ae o le faafitauli e le mafai ona foia faavae, ma o le olaga tautua o le naifi solo o le a matua aafia.

O le lelei o le fa'ailoina o le pito i luga o le ta'avale ipu e masani lava ona atagia i le aofa'i o pa'u fa'ata'amilo i le pu mata. Lelei lelei le fa'avasegaina o ipu ta'avale mama, leai se pu, pu'ega e manino ma leai ni mea leaga i totonu. I lenei auala, i le faiga lomitusi e faʻamautinoa ai o le a le faʻaleagaina e le taʻavale ipu vaitusi. A maeʻa le sui soo o le vaitusi scraper, pe afai o loʻo i ai pea laina naifi i luga o le lomitusi, i se tulaga lautele, e mafai ona iloa e pei o le faʻafefete faʻapipiʻi ipu faʻafitauli lelei.

Omiga faaulufale mai Iapani ADL ink scraper, Iapani ADL ink scraper pressure mea o le tele o le mamafa ogalaau, o le eseesega i le va o le lau malo ma le vaivai, vaitusi scraper ma lomitusi ipu koluse Angle, o le sili atu o le malifa, o le sili atu lea o le mamafa. O le mamafa o le mamafa o le a faʻaitiitia ai le fesiitaiga o vaitusi, lomitusi ipu, lau lau; O le la'ititi la'ititi o le mamafa e matele atu i le palapala po'o le laina siki. O le ma'ai o le naifi e fa'alagolago i le fou o le naifi, le Angle o le lau pe a fa'ama'ai le naifi, le ituaiga o pepa oneone (whitstone) fa'aoga, ma isi.


Taimi meli: Aukuso-14-2021