Welcome to our websites!

O le a le mafuaaga o le le lelei o le lolomiina?

masini lomitusi pusa

masini lomitusi katoni oti masini tipi

I le faaopoopo atu i faʻafitauli pepa ma faʻafitauli faʻaletonu, o le taulimaina o le le lelei o le inking i le lolomiga e masani lava ona aofia ai le togafitiga faʻapitoa o inking rollers (anilox rollers) i luga o masini lomitusi pusa.

I le tulaga maualuga lomitusi pusa, o le inking roller faʻaaogaina se anilox roller ma 250 laina pe sili atu. Ae ui i lea, o pu mesh e faigofie ona poloka e le vaitusi o totoe, e mafua ai le le tutusa o le vaitusi, le lava o le vaitusi, ma le vaitusi papaʻu.

O le auala masani o le faʻaaogaina lea o vai mama mama, fufulu i vai e le faʻafefe poʻo le fufuluina ma le paʻu, ae o le aʻafiaga e le lelei. O se lola anilox fou ua faʻaaogaina mo le itiiti ifo i le masina, ma o le aʻafiaga e mautinoa lava e le lelei e pei o le taimi muamua.

Na matou faia ni suʻesuʻega loloto suʻesuʻega e faʻavae i luga o faʻamatalaga a tagata faʻatau ma maua ai o auala nei e mafai ona foia lelei le faʻafitauli o le le lelei o le lomitusi vaitusi i luga o pusa:

1. A faʻapipiʻi le pamu vaitusi i totonu o le faʻapotopotoga masini lomitusi pusa, e faʻafesoʻotaʻi saʻo i ai se faamama, ma tuʻu le faamama i totonu o le pakete vaitusi e puipuia ai vaega le mama i totonu o le vaitusi mai le ulufale atu i le anilox roller.

2. Fai se taamilosaga (afa masina) ma fa'aaoga le anilox roller deep cleaning agent mo le fa'amamāina.

3. Faʻamama le taʻavale anilox ma le faʻafefe vai mama i aso uma pe a maeʻa le galuega, ma siaki le mata o le inking roller ma le 60-100 taimi faʻalautele tioata. E le tatau ona i ai se vaitusi toega, e pei o se vaega vaitusi toega, solo vave i se vailaau faamama loloto.

E ala i le tausiga o mea o loʻo i luga, o le inking effect o le anilox roller e tausia lelei i taimi uma.


Taimi meli: Ian-09-2023